Zoeken naar mag ik met rijbewijs b ook brommer rijden

 
mag ik met rijbewijs b ook brommer rijden
Rijbewijs AM ANWB.
Op dit pasje wordt aangegeven voor welke voertuigen je bevoegd bent om op te rijden. Heb je dus naast je rijbewijs AM ook een rijbewijs voor je auto? Dan heb je maar één pasje nodig. Een rijbewijs AM is tien jaar geldig. Hierna moet je een nieuw pasje aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven. Opnieuw rijexamen doen is niet nodig. Wat zijn de eisen voor het behalen van rijbewijs AM? Voor het kunnen aanvragen van een rijbewijs AM moet je voldoen aan de volgende eisen.: Je hebt een minimum leeftijd van 16 jaar. Je hebt het theoriecertificaat op zak. Het theorie examen leg je af bij het CBR. Je hebt het praktijkexamen succesvol afgerond. Ben je al in het bezit van een rijbewijs B of A? Dan krijg je automatisch het AM-rijbewijs. Meer informatie over andere rijbewijs categoriën. In het verkeer. Verlengen rijbewijs 65. Stel je juridische vraag. Waar wil je meer van weten? Contact met ANWB.
Wat mag je besturen met rijbewijs B? Lees hier de voertuigen.
Laten we beginnen. Scooter of brommer rijden. Misschien dat je voordat je rijlessen ging volgen al een brommer rijbewijs gehaald had, maar met je rijbewijs B mag je deze voertuigen ook besturen. Je krijgt bij het behalen van het B rijbewijs ook direct een brommerrijbewijs AM rijbewijs Dat geeft dus opties.
Rijbewijs B gehaald, AM geblokkeerd Radar.
Dus mijn eerste vraag is: is er een bepaalde periode vastgesteld dat je niet met je AM de weg op mag? Berichten: 1460 Lid geworden op: 19 jan 2018 1957.: Re: Rijbewijs B gehaald, AM geblokkeerd. Bericht door Erthanax 10 apr 2018 1852.: Toen ik eerder dit jaar mijn rijbewijs verlengde alleen B werd ik erop gewezen dat ik nu ook AM en T erbij heb gekregen.
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? Rijksoverheid.nl.
Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? U heeft een bromfietsrijbewijs nodig om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden. Heeft u een autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs. Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen. U kunt vanaf 155, jaar theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM. Vanaf 16 jaar mag u rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Op de site van het CBR leest u hoe u het rijexamen AM kunt aanvragen. Ook leest u daar alles over het theorie-examen en praktijkexamen voor het rijbewijs AM.
Mag ik met een 2toDrive rijbewijs ook een brommer rijden? Oosterpoort opleidingen.
ADR gevaarlijke stoffen. Mag ik met een 2toDrive rijbewijs ook een brommer of scooter rijden? Ja, wanneer je het autorijbewijs rijbewijs B haalt, krijg je daarbij automatisch ook het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM. Hiervoor heb je geen begeleiding van je coach nodig.
Mag ik een scooter besturen met mijn B rijbewijs? Verkeersschool Tilburg.
Mag ik met een 2toDrive rijbewijs ook op een brommer of scooter rijden? Met 2toDrive Begeleid Rijden kun je met je 17e je autorijbewijs rijbewijs B behalen en mag je autorijden met een begeleider tot je 18de én zelfstandig op een scooter of brommer.
Mag ik met een autorijbewijs op een bromfiets rijden? Rijtempo Verkeersschool Tempo.
15 handige tips! Mag ik met een autorijbewijs op een bromfiets rijden? Je hebt een autorijbewijs, mag je daarmee op een bromfiets rijden? Het korte antwoord is gelukkig eenvoudig: ja, dat mag. Zodra je het rijbewijs B voor de auto of rijbewijs A voor de motor haalt krijg je daar automatisch ook het rijbewijs AM voor de bromfiets bij.
Niet meer met autorijbewijs op scooter? Bokt.nl.
Met een B rijbewijs mocht je altijd al op een brommer rijden. Er was alleen een regeling mbt tot leeftijd.: Mensen die geboren zijn voor 1 juni 1980 hadden tot 1 oktober 2006 een vrijstelling om examen te doen voor het bromfietscertificaat. Tot 1 oktober 2006 konden deze mensen op het postkantoor een bromfietscertificaat ophalen zonder eerst het examen af te leggen. Berichten: 9468 Geregistreerd: 19-11-07 Woonplaats: In een hunebed. Geplaatst: 23-06-13 2034.: Nou dan haal je m wel haha. Dilanda D; B1 verkocht Duoaparte; B7 verkocht. Nistral B26 pr 198 L128 pr 1995, L29 pr 1935., Berichten: 3661 Geregistreerd: 15-10-06 Woonplaats: ambacht. Re: Niet meer met autorijbewijs op scooter? Geplaatst: 23-06-13 2047.: Als het goed is, is dit toch weer terugveranderd dus krijg je hem er wel bij. Dat is wat ik gehoord heb in indiergeval.: Dogs are a mans best friend. Graphic design: http//www.tell-m.nl.: Berichten: 2040 Geregistreerd: 23-01-07 Woonplaats: Amersfoort. Re: Niet meer met autorijbewijs op scooter? Geplaatst: 29-06-13 1805.: Ik heb afgelopen woensdag m'n' rijbewijs gehaald en meteen bij het gemeente huis aangevraagd, hierbij werd gezegd dat ik er ook scooter mee mag rijden.

Contacteer ons