Meer resultaten voor met welke brommer mag je rijden met rijbewijs b

 
met welke brommer mag je rijden met rijbewijs b
Wat mag je besturen met rijbewijs B? Lees hier de voertuigen.
Laten we beginnen. Scooter of brommer rijden. Misschien dat je voordat je rijlessen ging volgen al een brommer rijbewijs gehaald had, maar met je rijbewijs B mag je deze voertuigen ook besturen. Je krijgt bij het behalen van het B rijbewijs ook direct een brommerrijbewijs AM rijbewijs Dat geeft dus opties.
Welke voertuigen mag ik besturen met een B rijbewijs? Verkeersschool Tilburg.
Rijbewijs halen Tilburg. Welke voertuigen mag ik besturen met een rijbewijs B? Om in een auto te rijden, moet je een autorijbewijs halen. Maar is het rijbewijs voor de auto, rijbewijs B, wel alléén voor de auto bedoeld? Kortom: wat kun je daar nu eigenlijk allemaal mee?
Rijbewijs AM ANWB.
Alles over auto. Entreebewijzen met korting. Land van ANWB. Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Alles over vakantie. Voor de samenleving. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. In het verkeer. Het rijbewijs AM heb je nodig voor het mogen besturen van een snorfiets, brommer, scooter of brommobiel. Voorafgaand aan het praktijk examen moet je het theorie-examen afleggen en rijlessen volgen. Beschik je over voldoende kennis, inzicht en vaardigheid om de weg op te kunnen? Dan ben je klaar voor het afleggen van het rijexamen. Het rijexamen van het Centraal Bureau Rijvaardigheid CBR wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. Het rijbewijs AM is een pasje in de vorm van een creditcard. Op dit pasje wordt aangegeven voor welke voertuigen je bevoegd bent om op te rijden.
Mag ik een scooter besturen met mijn B rijbewijs? Verkeersschool Tilburg.
Mag ik met een 2toDrive rijbewijs ook op een brommer of scooter rijden? Met 2toDrive Begeleid Rijden kun je met je 17e je autorijbewijs rijbewijs B behalen en mag je autorijden met een begeleider tot je 18de én zelfstandig op een scooter of brommer.
Mag je met een autorijbewijs scooter rijden? RijLESS.nl.
Met 17 jaar kun je het autorijbewijs halen en mag je met een begeleider tot je 18de autorijden. Met het rijbewijs op je 17de mag je wel alleen en dus zonder begeleider op je scooter of brommer rijden, daar hoeft dus geen begeleider achter op.
Rijbewijs B Brommer? Gratis Rijbewijs Online Forum.
Bericht door Gast 02 mar 2013, 1953.: Mag men nu met een brommer rijden als je in bezit bent van een rijbewijs B auto? Administrator Berichten: 5821 Lid geworden op: 26 apr 2005, 2200: Locatie: Dilsen. Re: Rijbewijs B Brommer? Bericht door Benny Stinkens 02 mar 2013, 2056.: Ik neem aan dat je met een brommer, een bromfiets klasse B bedoelt. Met een definitief rijbewijs B mag je dat wel, met een voorlopig rijbewijs B mag je dat niet. Bezit paardenkrachten onder je motorkap, stop een tijger in je tank, maar wees geen ezel achter het stuur. Re: Rijbewijs B Brommer? Bericht door Gast 03 mar 2013, 1051.: en hoe zit het met een brommer van 125 cc? welke uitzonderingen zijn daar van toepassing?
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? Rijksoverheid.nl.
Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? U heeft een bromfietsrijbewijs nodig om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden. Heeft u een autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs. Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen. U kunt vanaf 155, jaar theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM. Vanaf 16 jaar mag u rijlessen volgen en praktijkexamen doen.

Contacteer ons