Zoeken naar mag je brommer rijden met rijbewijs b

 
mag je brommer rijden met rijbewijs b
Rijbewijs AM ANWB.
Alles over auto. Entreebewijzen met korting. Land van ANWB. Alles over vrije tijd. Reizen in de Kampioen. Alles over vakantie. Voor de samenleving. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. In het verkeer. Het rijbewijs AM heb je nodig voor het mogen besturen van een snorfiets, brommer, scooter of brommobiel. Voorafgaand aan het praktijk examen moet je het theorie-examen afleggen en rijlessen volgen. Beschik je over voldoende kennis, inzicht en vaardigheid om de weg op te kunnen? Dan ben je klaar voor het afleggen van het rijexamen. Het rijexamen van het Centraal Bureau Rijvaardigheid CBR wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. Het rijbewijs AM is een pasje in de vorm van een creditcard. Op dit pasje wordt aangegeven voor welke voertuigen je bevoegd bent om op te rijden.
Rijbewijs B gehaald, AM geblokkeerd Radar.
Dus mijn eerste vraag is: is er een bepaalde periode vastgesteld dat je niet met je AM de weg op mag? Berichten: 1460 Lid geworden op: 19 jan 2018 1957.: Re: Rijbewijs B gehaald, AM geblokkeerd. Bericht door Erthanax 10 apr 2018 1852.:
Wat mag je besturen met rijbewijs B? Lees hier de voertuigen.
Laten we beginnen. Scooter of brommer rijden. Misschien dat je voordat je rijlessen ging volgen al een brommer rijbewijs gehaald had, maar met je rijbewijs B mag je deze voertuigen ook besturen. Je krijgt bij het behalen van het B rijbewijs ook direct een brommerrijbewijs AM rijbewijs Dat geeft dus opties.
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? Rijksoverheid.nl.
Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? U heeft een bromfietsrijbewijs nodig om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden. Heeft u een autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs. Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen. U kunt vanaf 155, jaar theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM. Vanaf 16 jaar mag u rijlessen volgen en praktijkexamen doen.
Niet meer met autorijbewijs op scooter? Bokt.nl.
Er is idd een periode geweest dat het niet mocht, maar mag het nu wel weer. Nee hoor, dat is niet correct. Met een B rijbewijs mocht je altijd al op een brommer rijden. Er was alleen een regeling mbt tot leeftijd.:
Mag ik een scooter besturen met mijn B rijbewijs? Verkeersschool Tilburg.
Mag ik met een 2toDrive rijbewijs ook op een brommer of scooter rijden? Met 2toDrive Begeleid Rijden kun je met je 17e je autorijbewijs rijbewijs B behalen en mag je autorijden met een begeleider tot je 18de én zelfstandig op een scooter of brommer.
Mag ik met een autorijbewijs op een bromfiets rijden? Rijtempo Verkeersschool Tempo.
Scooter rijden met een motor of autorijbewijs. Je mag scooter rijden met een motorrijbewijs A of een autorijbewijs B, omdat je het bromfietsrijbewijs AM daarbij automatisch bijgeschreven krijgt. Bovendien mag je op en in de volgende voertuigen rijden met het rijbewijs AM.:
Rijbewijs B gehaald, AM geblokkeerd Pagina 2 Radar.
Dus de vraagsteller heeft geen AM rijbewijs dus zou dus geen brommer mogen rijden, maar wèl met zijn B rijbewijs, waarmee je dus auto èn brommer mag rijden. Als de vraagsteller nu brommer zou gaan rijden, en gecontroleerd wordt, krijgt hij dan wel of geen bekeuring wegens geen AM rijbewijs?

Contacteer ons